Ajankohtaista

Työpajan materiaalit
Syklin ensimmäinen kestävän liiketoiminnan (KELI) seminaari järjestettiin joulukuussa 2010 Helsingin Pääpostitalolla ja sen teemana oli sijoita kestävyyteen – se kannattaa. Tilaisuudessa kuultiin mm. Snellmanin Kokkikartano Oy:n, Rautia Malmin, Oral Hammaslääkärit Oyj:n sekä Hurrikaanit Ympäristöhuolto Oy:n näkemyksiä kestävän liiketoiminnan eri osa-alueista omassa toiminnassaan. Huhtikuussa KELI-seminaarit jatkuivat kahdella tilaisuudella, joiden teemat painottuivat elintarvikkeisiin sekä energiatehokkuuteen.
19.4. järjestettävä seminaari "Energiaratkaisuja ja energiatehokkuutta logistiikkaan, liikkumiseen ja palveluihin" on herättänyt runsaasti mielenkiintoa. Seminaari järjestetäänkin aiemmin ilmoitettua suuremmissa tiloissa.
Kevään ensimmäinen KELI-seminaari teemalla "Ekologisia eväitä - elintarvikkeiden ympäristö- ja ilmastovaikutukset" järjestetään keskiviikkona 6.4.2011.
Ensimmäinen KELI-seminaari järjestettiin joulukuussa Helsingin Pääpostitalolla. Lisää tilaisuuksia on ohjelmassa kevätkaudella 2011.
KELI-sivustolle kootaan hyviä uutisia.
Suomen ympäristöopisto SYKLI järjesti kestävän liiketoiminnan seminaarin Helsingin Postitalolla torstaina 16.12.2010.
Tervetuloa kestävän liiketoiminnan seminaariin Helsingin Pääpostitalolla
RSS ATOM